Voel je thuis op Beeckestijn

Gegevens vacature
Functie: 
Voel je thuis op Beeckestijn
Omschrijving functie: 

Ken je Beeckestijn, de prachtige 18de-eeuwse Buitenplaats in Velsen-Zuid?

Eigenaar Vereniging Hendrick de Keyser maakt van het huis een Museumhuis. In het Museumhuis zal je geen bordjes ‘niet aanraken’ vinden. Bezoekers mogen plaatsnemen op die mooie fauteuil, de stof van de gordijnen voelen of thee drinken aan de keukentafel.

Vrijwilligers gezocht

Hendrick de Keyser zoekt vrijwilligers die de bezoekers willen ontvangen en welkom willen heten in het huis. In deze rol ben je hét visitekaartje van de Vereniging, maar ook van het huis. Je ontvangt de bezoekers zoals thuis; met een vriendelijk praatje en een grote glimlach. Je verkoopt een kaartje en legt uit hoe het huis het beste bezocht kan worden. En je kent natuurlijk de leukste anekdotes over het huis! En wanneer bezoekers vertrekken, dan laat je ze uit.

Wat bieden we?

Hendrick de Keyser biedt vrijwilligers een werkplek in dit bijzondere huis, met gezellige andere vrijwilligers. Vereniging Hendrick de Keyser kent een reiskostenvergoeding. Bovendien ontvang je als vrijwilliger een persoonlijke toegangspas waarmee je toegang hebt tot alle Museumhuizen van de Vereniging en kun je deelnemen aan een interessant lezingenprogramma.

Wat vragen we?

Vereniging Hendrick de Keyser zoekt vrijwilligers met goede communicatieve en sociale vaardigheden, die het leuk vinden om met mensen te werken. Er is geen specifieke voorkennis of ervaring vereist, maar interesse in architectuur, het pand of de geschiedenis van de regio is gewenst. Daarnaast ben je woonachtig in de regio. De minimale inzet is twee dagdelen per maand (donderdag tm zondag).

Geïnteresseerd?

Meld je dan nu aan voor een geheel vrijblijvende informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst vertellen we meer over het vrijwilligerswerk en kun je natuurlijk al je vragen stellen.

Gegevens organisatie
Naam organisatie: 
Vereniging Hendrick de Keyser
Verdere gegevens vacature
Sector: 
Cultuur
Doelgroep: 
Volwassenen
Activiteit: 
Overig
Locatie: 
Velsen Zuid
Betreft het een kortdurend project (klus) of werk voor een langere periode (vacature)?: 
Vacature
Interesse in deze vacature, klik op: