Kok voor hotel Pitstop in Haarlem

Gegevens vacature
Functie: 
Kok voor hotel Pitstop in Haarlem
Omschrijving functie: 
De kok verzamelen dagelijks om 14:00uur. Bij aankomst wordt er gekeken wat er op het menu staat en aan de hand daarvan wordt een boodschappenlijst opgesteld. Vervolgens worden er boodschappen gedaan en wanneer deze gehaald zijn kleden de koks, gemiddeld uit 3-4 per avond, zich om en gaan aan de slag met het bereiden van de overheerlijke maaltijd. Wij zijn opzoek naar mensen die een passie hebben voor koken en bereid zijn om binnen de horeca eisen mee te draaien (denk aan: HACCP eisen). Vaardigheden in de keuken zijn niet noodzakelijk. Ook iemand die enkel een komkommer kan snijden is van harte welkom om verder te leren binnen Hotel Pitstop.
Gegevens organisatie
Naam organisatie: 
Hotel Pitstop
Verdere gegevens vacature
Sector: 
Hulpverlening/Gezondheidszorg
Doelgroep: 
Volwassenen
Activiteit: 
Horeca
Locatie: 
Overige
Betreft het een kortdurend project (klus) of werk voor een langere periode (vacature)?: 
Vacature
Interesse in deze vacature, klik op: